top of page

FOREDRAG

dom-fou-YRMWVcdyhmI-unsplash.jpg

Våre dyktige terapeuter og samarbeidspartnere holder jevnlig foredrag både i det offentlige og det private.  

 

Foredrag vi tilbyr:

#Livet - praktisk stresshåndtering i hverdagen med Geir Wigtil (Kommer snart)

Hvorfor reagerer vi ofte med overtenking, grubling og bekymring når vi opplever stress i livene våre? Med like doser humor og alvor får vi i dette foredraget blant annet svar på disse spørsmålene: Hva er det som skjer i kroppen vår når vi opplever stress, hvordan henger kropp og psyke egentlig sammen - og finnes det noe vi kan gjøre med dette stresset selv?

Hvordan gi litt mer f*en med Geir Wigtil (Kommer snart)

"En god resept på et godt liv, er å gi litt mer f*en", hevdet sosialmedisiner Per Fuggeli i en kronikk i 2009. Dessverre sa han ikke noe om hva vi burde gi f*en i, og heller ikke noe om hvordan man går frem nettopp for å gi litt mer f*en. I dette foredraget får vi svar på begge deler, gjennom å kaste et skråblikk på menneskets fysiologi og psykologi i møte med en moderne, stressende verden.

Å leve et liv - til tross for plager av Geir Wigtil (Kommer snart)

Er "lykke" målet i et menneskeliv? Er det alltid lurt å snakke om problemene sine - og hvordan har det seg at den vestlige psykologiske kulturen har blitt som den er i dag? I dette foredraget snakker Geir Wigtil blant annet om hvordan både hans eget og samfunnets syn på psykiske plager har forandret seg over tid, og om det er på tide å utfordre vedtatte «sannheter» om menneskelig fungering i hverdags- og arbeidsliv.        

Diagnose: Livet av Tommy Steine

Komiker Tommy Steine må sies å ha hatt sine opp- og nedturer i livet, som han har forsøkt å takle på en rekke forskjellige måter. Både psykologer, jag etter suksess og rikdom, alternativ behandling og medisiner, har vært måter han har forsøkt å takle sine egne vonde tanker og følelser på. I dette foredraget møter vi en humoristisk men også ettertenksom komiker, som forteller om sin tidvis humpete vei mot å få et bedre forhold til seg selv - og til selve Livet.

Skulle du ønske et skreddersydd foredrag, ta kontakt på kontakt@mindblown.no, og vi hjelper deg med det du måtte ønske.

Bilde Tommy Steine.png
Bilde Geir Wigtil gjennomsiktig.png

Våre foredragsholdere:

Geir Wigtil

Tommy Steine

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page