top of page

HVEM ER VI?

pexels-flo-dahm-699459.jpg

Mindblown AS - en annerledes tilnærming til forebyggende psykisk helse!

Vi tror på at vi mennesker er tilpasningsdyktige, og at løsningen ikke ligger i å unngå eller fjerne utfordringene og problemene i livet – men i å gå gjennom dem.

Stå i dem – og vite hvordan man kan stå i dem på en så god måte som mulig.

 

Vårt team har lang fartstid innen psykisk helse, veiledning, kunnskapsformidling og pasientoppfølging, og ble etablert med mål om å kunne hjelpe flere mennesker mer effektivt - der de er.

 

Hos oss finner du tjenester som skiller seg ut fra mengden. Gjennom våre fysiske og digitale kurs, foredrag, podcaster og bøker ønsker vi å hjelpe deg med å oppnå varige endringer - på en praktisk, interessant og underholdende måte.

 

Vi jobber i dag opp mot kommuner, helseklinikker, bedrifter og bedriftshelsetjenester. Vi lanserer i disse dager vårt heldigitale kurs: "#Livet - kurs i praktisk stresshåndtering".

Kurset vil snart være tilgjengelig også for privatpersoner. 

 

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer.

- En livsmestringshub

Hva sier våre kunder?

  • Facebook
  • Instagram
Logo2.png

Rask Psykisk helsehjelp Stjørdal bruker den samme metodikken som benyttes i #Livet, i terapirommet. Ved å benytte denne metodikken har vi redusert timeforbruket på hver pasient fra 9 timer til 6 timer. De viktigste årsakene til satsning på #Livet og tilnærmingen bak, er den enorme effekten dette gir pasientene våre, og effektiviseringen dette skaper i vårt arbeid.

 

Enhet Psykisk Helse og Rus

Stjørdal kommune

Logo ed. 50 hvit uten undertekst.png
bottom of page