top of page

PERSONVERNERKLÆRING

OM MINDBLOWN:

Mindblown AS er en privat aktør innen bransjen psykisk helse. Vi jobber med utvikling av tjenester både innen det offentlige og private marked. Mindblown er behandlingsansvarlig for de personopplysningene selskapet innhenter.

 

Våre kontaktdetaljer:

  • Besøksadresse: Mindblown AS, C/O KBT, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim, Norge

  • E-post: kontakt@mindblown.no

  • Organisasjonsnummer: 826 111 232

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?

Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som person. Typiske opplysninger er navn, adresse, telefonnummer og e-post, men også bilder og lydfiler kan være personopplysninger om de er identifiserbare. For en oversikt over de personopplysninger som behandles av Mindblown, se informasjon nedenfor.

 

1. HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN, OG HVA GJØR VI MED DEN?

Når du registrerer deg som bruker/kursdeltaker på vår nettside, samler vi kun inn de opplysningene du gir oss. Nødvendig informasjon er informasjon som er en del av registreringsprosessen. Dette trenger vi for å kunne gi deg tilgang til nettsiden og kurset/kursene du skal delta på.

 

Det kan hende at vi sender deg nødvendig e-post om endringer på kurs(ene) du er påmeldt, din kursprogresjon, oppdatering på kursplattformen, forespør om tilbakemelding eller andre nødvendige beskjeder.

 

Hvordan får dere mitt samtykke?

Når du gir oss personlig informasjon for å bli kursdeltaker på kursplattformen vår, foretar et kjøp, eller deltar på kurs, samtykker du til at vi benytter den innsamlede informasjonen, og bruker den kun til denne spesifikke samhandlingen. Dette gjøres ved at du huker av for dette ved registrering. Hvis vi ber om din personlige informasjon av en annen grunn, som for eksempel markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt samtykke, eller gi deg mulighet til å si nei.

 

Hvordan trekker jeg mitt samtykke?

Hvis du ombestemmer deg etter opprettelse av bruker/påmelding, kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke til at vi kan kontakte deg, fortsette innsamling, eller bruke din informasjon. Du kan trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss her: kontakt@mindblown.no.

 

Utlevering av personinformasjon:

Vi tar ditt personvern på alvor, og streber alltid etter høyeste nivå av databeskyttelse. Vi vil for eksempel aldri selge dine personopplysninger til en tredjepart. Informasjon lagres i 24 måneder, og slettes deretter automatisk.

Vi kan gi ut din personlige informasjon dersom vi er lovpålagt å gjøre dette, eller hvis du bryter med våre vilkår for bruk av tjenesten, se: mindblown.thinkific.com/pages/terms

 

​Ansvarlig:

Ansvarlig for personvernopplysningene som lagres er selskapet Mindblown AS, som eier og drifter kursene på kursplattformen. Skulle du ha spørsmål om dine personvernopplysninger, kan du kontakte følgende oss her: kontakt@mindblown.no

 

Personopplysningene vi samler inn er: navn, e-post adresse, og eventuelt din kommunikasjon med oss via support.

 

2. DINE RETTIGHETER

 

Rett til innsyn:

Hvis du vil vite mer om hvilke data vi behandler om deg, vennligst kontakt oss for å få tilgang til dine data: kontakt@mindblown.no

 

Rett til korrigering:

Du kan be om at opplysningene dine blir korrigert hvis de skulle være feil.

 

Rett til sletting:

Du kan be om å få slettet dine opplysninger hvis dataene for eksempel ikke er nødvendige lenger for formålet de ble samlet inn for, hvis du har innsigelser til hva de brukes til, eller at de benyttes på en uriktig måte. Retten til å kreve sletting har noen unntak, f.eks. hvis det er juridiske forpliktelser som hindrer oss i å slette personopplysninger, slik som lagringsplikt etter lov (bokføringsplikt).

 

Rett til begrensning:

I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av våre opplysninger om deg. Dette gjør du ved å administrere samtykker eller reservasjoner i våre løsninger.

 

Protestere mot behandling av personopplysninger:

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg. Dette gjør du ved å administrere samtykker eller reservasjoner i våre løsninger.

​​

Datautlevering:

Du har rett til å få utlevert dine personopplysninger i et strukturert, alminnelig anvendt, og maskinlesbart format. Ta kontakt på epostadressen ovenfor for å få utlevert dine personopplysninger.

 

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger:

Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med oss. Du kan også klage på vår behandling av personopplysninger. Dette gjør du til Datatilsynet.

Les mer om dine rettigheter her:

https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/

 

 

3. LEVERING AV TJENESTER: KURSPLATTFORM – THINKIFIC

Våre kurs tilbys på kursplattformen. Denne setter oss i stand til å tilby og selge de tjenestene vi tilbyr  til deg som privat forbruker. Dataene dine lagres via Thinkifics datalagring, databaser og Thinkific-applikasjonen. Thinkific lagrer dataene dine på en sikker måte bak en brannmur. Se lenke for databehandleravtale: https://www.thinkific.com/dpa

 

Kjøp av tjenester

Vi benytter en sikker tredjeparts betalingsløsning som heter Stripe. Stripe er en av de største aktørene i markedet. Kunder kan betale med Visa, Mastercard eller via Klarna. Betalinger er kryptert gjennom PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Dine kjøpstransaksjonsdata lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpstransaksjonen.

 

Alle betalingsportaler følger standardene etablert av PCI-DSS, administrert av PCI Security Standards Council, som er en samlet felles standard benyttet av betalingsnettverkene Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS sine krav bidrar til sikker håndtering av kredittinformasjon på kursplattformen, relaterte kurs og hos tjenesteleverandør.

 

Du kan lese Thinkifics vilkår for bruk her: 

https://www.thinkific.com/resources/privacy-policy/ 

For Thinkifics personvernregler kan du følge denne lenken: https://www.thinkific.com/resources/terms-of-service

Stripes Data Processing Agreement (DPA):

https://stripe.com/en-no/legal/dpa

 

4. TREDJEPARTSTJENESTER

Samarbeidende aktører, som brukes av oss, vil kun samle inn eller benytte seg av din informasjon i den grad det er høyst nødvendig for å kunne utføre og levere de tjenester de er satt til.

 

Imidlertid har visse tredjeparts tjenesteleverandører, for eksempel betalingsportaler og andre behandlere av transaksjoner, sine egne retningslinjer for personvern med hensyn til informasjon vi er pålagt å gi disse aktørene for å gjennomføre transaksjoner.

 

Med hensyn til disse tjenesteleverandørene anbefaler vi at du leser personvernerklæringen deres, slik at du kan få innsikt i hvordan din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene.

Når du forlater kursnettstedet vårt og blir omdirigert til en tredjeparts nettside eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt våre regler for personvern eller brukervilkår.

Når du klikker på lenker på vår kursplattform kan du ledes bort fra siden vår. Vi er ikke ansvarlige for personvern på andre nettsider, og ber deg derfor lese deres personvernerklæring.

 

5. SIKKERHET

For å beskytte din personlige informasjon tar vi rimelige forholdsregler, og følger bransjens standard for å sikre at din informasjon ikke går tapt, misbrukes, åpnes, avsløres, endres eller ødelegges.

Hvis du gir oss kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer Technology) og lagret med en AES-256 kryptering. Selv om ingen metode for overføring over internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementering av ytterligere aksepterte industristandarder.

 

Informasjonskapsler - Cookies

Vi benytter informasjonskapsler/cookies eller lignende sporingsteknologier. Dette betyr informasjon som vår nettsides server overfører til datamaskinen din. Denne informasjonen kan brukes til å spore økten din på nettstedet vårt. Informasjonskapsler kan også brukes til å tilpasse innholdet på nettstedet vårt for deg som enkeltperson. Hvis du bruker en av de vanlige nettleserne på internett, kan du sette opp din datamaskin til enten å gi deg beskjed når du mottar en informasjonskapsel, eller nekte tilgang til informasjonskapsler til datamaskinen din.

 

  • Vi bruker informasjonskapsler for å gjenkjenne enheten din og gi deg en personlig tilpasset opplevelse.

  • Vi bruker også informasjonskapsler for å tilskrive besøk på nettsidene våre til tredjepartskilder og for å vise målrettede annonser fra Google, Facebook, Instagram og andre tredjepartsleverandører.

  • Våre tredjepartsannonsører bruker informasjonskapsler for å spore dine tidligere besøk på nettsidene våre og andre steder på internett, for å kunne vise deg målrettede annonser.

  • Velge bort: Du kan velge bort målrettede annonser som vises via spesifikke tredjepartsleverandører ved å besøke Digital Advertising Alliances avmeldingsside her: https://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN#!%2F

  • Vi kan også bruke automatiserte sporingsmetoder på nettsidene våre, i kommunikasjon med deg og i våre produkter og tjenester for å måle ytelse og engasjement.

 

​Nettanalyseverktøy:

Vi kan bruke nettanalyseverktøy som er innebygd i vårt nettsted på THINKIFIC for å måle og samle anonym sesjonsinformasjon.

 

6. ALDER FOR SAMTYKKE

Ved å bruke dette nettstedet, bekrefter du at du er minst 18 år.

 

7. ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vennligst les den ofte. Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter at de legges ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne erklæringen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er oppmerksom på hvilken informasjon som vi samler inn, hvordan vi bruker den og/eller eksponerer den. Skulle vårt nettsted eller kurs avvikles eller slås sammen med et annet selskap, kan din informasjon bli overført til de nye eierne slik at de kan fortsette å selge tjenester til deg.

 

8. SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON

Hvis du ønsker å ha tilgang, korrigere eller slette informasjon, sende inn klage, eller bare ønsker mer informasjon om vår personvernerklæring bes du om å ta kontakt med oss på: 

kontakt@mindblown.no.

- En livsmestringshub

  • Facebook
  • Instagram
Logo ed. 50 hvit uten undertekst.png
bottom of page