top of page

KURS

Vi opplever alle det samme i livene våre: hverdagsstress, konflikter, bekymringer, problemer, grubling, tankekjør – og på toppen av det hele har vi ofte vår egen kritiske, indre stemme. Vi kan oppleve følelser som uro, skam, sinne, skyld og tristhet. Livet er med andre ord ofte både komplekst og krevende, og det er ikke alltid like lett å bære alt tilværelsen har å by på.

 

På den annen side: denne type plager kan ikke kalles sykdom, og vi bør nok ikke alltid sette diagnoser på dem heller. Slike problemer er normale – vi mennesker må regne med å ha det plagsomt i kortere eller lengre perioder av livet vårt.

#Livet - Kurs i Praktisk Stresshåndtering tar sikte på å lære deg mer om hva som skjer med oss når vi prøver å håndtere problemene våre gjennom å gruble over fortiden, stresse i hverdagen, og bekymre oss for fremtiden. I løpet av kurset lærer du om hvordan du kan ta mer bevisste valg på hva vi trygt kan bruke mindre tid, krefter og oppmerksomhet på i livene våre: hva vi bør prioritere, og hva vi kan la ligge.

Det vil stadig legges nytt innhold på plattformen. Du vil på den måten minnes på å jobbe med egen psykisk helse over tid, slik at #Livet ikke blir enda et kurs som kjapt går i glemmeboken. 

 

#Livet tilbys som:

  •  Fysisk kurs med kurslederopplæring og tilhørende kursmanualer

  •  Heldigitalt kurs

#Livet i fysisk versjon er et tilbud til kommuner, bedriftshelsetjenester, helseklinikker og lignende. Her vil helsepersonell/terapeuter bli lært opp til å holde kurset for sine pasienter/kunder.

#Livet i digital versjon tilbys også for samme gruppe, men kan i tillegg kjøpes av privatpersoner og bedrifter. 

Ønsker du å vite mer om #Livet, eller har andre spørsmål?

Ta kontakt med oss på kontakt@mindblown.no.

dame-tanker-hvit.png
LOGO LIVET ED 5-1 gjennomsiktig.png
samantha-borges-q3zZHY5GHu0-unsplash.jpg

SE PROMOVIDEO!

About & Subscribe

Hva sier våre kursdeltakere?

  • Facebook
  • Instagram
Bilde barnehagelærer.png

Utrolig at noen kursmoduler kan gjøre så mye! Kurset gjorde livet lettere på noen få uker. I etterkant husker jeg best at det faktisk er normalt å ha det vanskelig, og at det ikke går an å fjerne vonde tanker gjennom å tenke masse på dem.

Barnehagelærer, 57 år

Pasient Rask Psykisk Helsehjelp

bottom of page